En poetisk vandring gennem en verden af opera

Hvis der er noget, operaens verden er rig på, så er det øjeblikke – store øjeblikke, øjeblikke der åbner sig, øjeblikke der kaster lys, forløser, forklarer, forfører og forandrer.

Operaen behandler øjeblikket, som en maler behandler detaljen. Den formidler øjeblikket – følelsen eller begivenheden – og folder det ud, så vi som publikum kan leve os ind i det og få øje på os selv.

Hvilke øjeblikke, der er de største, afhænger naturligvis af øjnene, der ser, og ørerne, der lytter. Ved denne fortællekoncert vil jeg dele nogle af mine yndlingsøjeblikke i form af en buket af operaarier, som jeg har samlet og fremfører live. Jeg stiller dem frem side om side med små fortællinger, og tilsammen skaber de en stemningsfuld æstetisk helhed, hvor fortællinger og musik supplerer, perspektiverer og kommenterer hinanden.Information

Arrangementet egner sig godt til højskoler, sognegårde, foreninger og klubber, eller ved private arrangementer. Man behøver ikke at kende til opera på forhånd for at få noget ud af det.

Varigheden kan justeres, så den passer til den tid, der er til rådighed. Kontakt mig, og få en snak om, hvad der giver mest mening hos jer.


Medvirkende: Søren Schelling, sanger, musiker og fortæller

Varighed: ca. 60 minutter


Se også

| Operafortælling | Store operaer frit fortalt | Højskoleforedrag |