Har du lyst til at skrive en hilsen her i gæstebogen, eller en kommentar til noget af det, du har oplevet,  så er du meget velkommen til det. Hvis du skriver noget rigtig pænt, kan jeg godt finde på at citere det, men ellers er det mest for hyggens skyld. Mere “alvorlige” henvendelser foretrækker jeg at få på mail.

Skriv et indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 44.192.44.30.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
14 indlæg.
Julie Schaumann-Hansen Julie Schaumann-Hansen fra Aarhus skrev den marts 29, 2023 kl. 8:53 am
Tak, Søren, for en skøn sogneaften d.28/3 i Vær Sognehus med en meget helstøbt og velfungerende operafortælling om "Fuglefængeren". Din fantastiske formidlingsevne, i perfekt samspil med musik og smukke billeder, holdt de ca. 70 tilhørere fanget fra start til slut.
Poul Tang Poul Tang fra Aarhus skrev den marts 7, 2023 kl. 4:29 pm
Hej Søren havde et fint opera-foredrag. hvor vi på et par timer kom gennem operaens historie. Foreraget var for personaleforeningens medlemmer ved VIA University College og vi var 26 deltagere fortrinvis kvinder lidt oppe i årene. Søren illustrerede foredraget med musikstykker og der var enkelte muligheder for at synge med - omend man nok blev presset! Fin introduktion til operaverdenen, der kan varmt anbefales.
Pernille Lisborg Pernille Lisborg fra Frederikshavn skrev den november 9, 2021 kl. 9:48 am
Vi har på Frederikshavn Bibliotek haft besøg af Søren Schelling og "Carmencita". Det var en fantastisk oplevelse, hvor musik, sang, fortælling og billedkunst gik op i en højere enhed. En helt igennem unik måde at få formidlet en af de store operaer på. Søren Schellings operafortællinger egner sig perfekt til biblioteker.
Ann Dahy Ann Dahy fra Odder skrev den december 17, 2020 kl. 8:30 pm
Tak for en medrivende tur i Operaen - hilsener fra en flok meget begejstrede virtuelle lyttere. Det kan du også nu!
Grethe Hagensen Grethe Hagensen fra Frederikshavn skrev den februar 3, 2020 kl. 10:17 am
Historien, musikken og illustrationerne til "Billeder fra et bohemeliv" gik op i en højere enhed ved et velbesøgt arrangement på Frederikshavn Kunstmuseum den 30. januar 2020. Publikum var bevægede og nød både Sørens fortælling og Anne Marie Johansens fine billeder. Oplevelsen blev yderligere forstærket af, at vi sad midt i Anne Maries store retrospektive udstilling "Storm og Stille". Tusind tak for en dejlig aften!
Mette Gottlieb Mette Gottlieb fra Aarhus skrev den oktober 5, 2018 kl. 8:09 am
Kære Søren. Tusind tak for en dejlig formiddag i vores højskole. Sikke en stemning du fik skabt med flot solosang, herlig fællessang og små anekdoter. Der blev sunget og grinet. Tusind tak endnu en gang.
Jenny Østergaard Jenny Østergaard fra Sæby skrev den april 4, 2017 kl. 8:06 am
Operafortælling i Sæby: Tak Søren for en eventyrlig operafortælling i ord, toner, sang - og Anne Marie's smukke illustrationer - om fuglefængeren Pappageno. En dejlig, kulturel oplevelse.
Anne Marie Johansen Anne Marie Johansen fra Frederikshavn skrev den april 3, 2017 kl. 11:17 am
Tak for en fantastisk eftermiddag i Sæby! Helt vidunderligt foredrag! Kan varmt anbefales til alle, som gerne vil blive klogere på opera. KH Anne Marie
Lene Lundsgaard Lene Lundsgaard fra Mariager skrev den marts 22, 2017 kl. 3:24 pm
Tak for en herlig formiddag i Formiddagshøjskolen i Mariager Kloster, hvor Søren delte sin store viden om opera med os gennem en historisk gennemgang, krydret med billeder og de skønneste sange! Vi blev inviteret til at synge med som kor, og kunne slet ikke holde op med at synge på vejen hjem, som en af deltagerne senere sagde.
Bodil Kjær Bodil Kjær skrev den februar 6, 2017 kl. 9:20 am
Vi havde en vidunderlig lørdag eftermiddag m. Søren i sognegården. Tak!
Birgit Jensen Birgit Jensen fra Skåde skrev den december 8, 2016 kl. 3:05 pm
En dejlig søndag eftermiddag, med udelukkende flot fremført sang og musik, krydret med en skøn julehistorie. Også dejligt med de valgte "syng sammen"-sange, da jeg elsker sang og musik. Med venlig julehilsen
Pia Elisabeth Pedersen Pia Elisabeth Pedersen fra 8240 Risskov skrev den november 15, 2016 kl. 12:46 pm
Forførere og fuglefængere - opera sunget og fotalt. Under den titel har vi i Ellevang kirke haft stor fornøjelse af at have besøg af Søren Schelling, der delte sin store begejstring for og viden om opera med os, der var mødt frem. Vi gik berigede og opløftede hjem. Et foredrag, der varm kan anbefales både til den store operakender og til novicen.
Bodil Rosenmeyer Bodil Rosenmeyer fra Brabrand skrev den maj 14, 2016 kl. 8:29 am
Som medlem af diakoniudvalget i Brabrand Kirke, har vi haft den store fornøjelse at høre Søren fortælle om Mozarts tryllefløjte både med sang og fløjtespil en rigtig dejlig oplevelse. Glæder mig til at høre mere.
Vini Madsen Vini Madsen fra Borum skrev den maj 13, 2016 kl. 6:20 am
Mange tak for en utrolig smuk og vedkommende påskekoncert i Lyngby kirke palmesøndag 2016, hvor du og din far, Joost Schelling fyldte Lyngby kirke – og os alle - med stemningsfulde påsketoner. Din smukke og behagelige sang og Joosts meget professionelle og personlige harpespil. En rigtig god og fornyende påskekoncert – der er frisk, smuk, dyb, stemningsfuld – og drager alle tilhørere til sig. Sognepræst Vini Madsen, Borum-Lyngby og Fårup-Sabro