Udgivelser

BILLEDER FRA ET BOHEMELIV

Den aldrende maler Marcel genser efter et halvt århundrede en række billeder han malede i sine ungdomsår. Gensynet fremkalder minder om en svunden tid hvor han sammen med en gruppe venner udlevede sine drømme om et kunstnerliv på et koldt loftskammer i Paris.

Det er en af verdens mest berømte og elskede operaer, Puccinis La bohème, der ligger til grund for denne operafortælling. Men historien lempes fri af operaens handling og sættes ind i en ny sammenhæng der giver den selvstændig form og på samme tid føjer nye dimensioner til den kendte fortælling.

BILLEDER FRA ET BOHEMELIV ledsages af en række stemningsfyldte illustrationer skabt af den anerkendte billedkunstner og illustrator Anne Marie Johansen.

Læs mere


FUGLEFÆNGERENFuglefængeren - bogforside2

FUGLEFÆNGEREN er en fri fortælling over Mozarts populære opera “Tryllefløjten”. Vi følger den muntre fuglefænger Papageno der sammen med Prins Tamino rejser ud for at redde Nattens Dronnings datter, Pamina, fra den magtfulde Sarastro. Det bliver en lang og farlig rejse hvor ikke alt går som forventet.

Tryllefløjten hører til de mest elskede operaer i verden. Ikke kun for dens vidunderlig musik, men også fordi det er et rigtigt eventyr om prinser og prinsesser, om det gode og det det onde, om magt og kærlighed og farlige prøvelser.

Fortællingen er forsynet med originale illustrationer af den anerkendte billedkunstner og illustrator Anne Marie Johansen.

Læs mere