Et forrygende dobbeltforedrag med live operamusik – i selskab med min tvillingebror, Simon Schelling.

Da de enæggede tvillingebrødre, Simon og Søren Schelling i en alder af 11 år stiftede bekendtskab med opera, var det intet mindre end en livsomvæltning. Mødet satte skub i en intens udforskning af en helt ny verden af gribende historier, storslået musik og imponerende sangerpræstationer. Drømmen og ambitionen om en operakarriere var født.

I dag arbejder de begge med opera, den ene som fastansat operasanger på Det Kongelige Teater, den anden som freelance sanger, forfatter og operaformidler.

Hør tvillingebrødrenes sprudlende og medrivende beretning om deres dybe fascination af en verden, som er ukendt for mange. Det er historien om at finde sin passion, om at skille sig ud fra sine jævnaldrende og gå efter drømmen, men det er også historien om at måtte sadle om og finde andre veje i en benhård virkelighed, hvor der ikke er plads til alle der drømmer om den.

Først og fremmest er det historien om to tvillingebrødres fælles rejse gennem operaens verden – en rejse der her godt tredive år senere stadig kun lige er begyndt. Tag med på den spændende rejse, og få gode tips til, hvor du selv kan begynde udforskningen på egen hånd. Men pas på! Opera kan være stærkt vanedannende!

Det festlige dobbeltforedrag krydres med masser af musik fra det populære operarepertoire fremført live af de to sangerbrødre.


Information

Arrangementet egner sig godt til højskoler, sognegårde, biblioteker, foreninger og klubber, eller ved. Man behøver ikke at kende til opera på forhånd for at få noget ud af det.


Medvirkende: Søren Schelling og Simon Schelling

Varighed: ca. 60 – 90 minutter


Se også

| Julekoncert med familien Schelling | Sangen har vinger – men kan de bære? | En tur i operaen |