Kender du den grædende klovn fra Leoncavallos lille operaperle I pagliacci? Det er ham der må gå på scenen og få folk til at le selvom hans eget hjerte styrtbløder, og som ender med at slå sin kone ihjel for øjnene af publikum, der alt for sent opdager at det ikke længere er teater.

BAJADS er en fri gendigtning af Leoncavallos intense drama og fjerde bog i en række af uafhængige OPERAFORTÆLLINGER hvor nogle af operahistoriens største mesterværker får nyt liv. Det er historien om livet i en omrejsende teatertrup, om skæbner fanget i deres roller, om intriger og misundelse, jalousi og afmagt, men også om kærlighed, drømme og håb.

Ligesom i mine øvrige OPERAFORTÆLLINGER går historien sine egne veje. Ikke alt er som det plejer at være – eller hvad det giver sig ud for at være, for den sags skyld. Tæppet går op for en fortælling hvor såvel skuespillere som publikum må komme i tvivl. Hvad er virkelighed? Og hvad er teater?

OPERAFORTÆLLINGEN ledsages af en serie originale illustrationer skabt af den anerkendte billedkunstner og illustrator Anne Marie Johansen.

Læs mere om de øvrige titler i bogserien.


Klik for at læse et uddrag af bogen (pdf)


Bog (indbundet)
Forfatter: Søren Schelling
Illustrator: Anne Marie Johansen
Sideantal: 56
Format: 20 x 25 cm,
ISBN: 978-87-970997-4-2
1. udgave

Pris: kr. 149,- (ekskl. fragt)

Bestil den hos din boghandler, eller kontakt mig.

E-bog (format: ePub)
Forfatter: Søren Schelling
Illustrator: Anne Marie Johansen
ISBN: 978-87-970997-8-0
Pris: kr. 109,-

Få en læseprøve

Lydbog (format: mp3)
Indlæst af Søren Schelling: 
ISBN: 978-87-94402-02-6
Pris: kr. 59,-

Lyt til et uddrag


Se også

Mine øvrige udgivelser | Operafortællinger | En tur i operaen