Operaforedrag og -performance

Opera er en livslang passion for mig, og siden jeg var 11 år gammel og blev grebet af dens kraft, har jeg beskæftiget mig med opera på mange måder. Som barn pløjede jeg bibliotekets operasamling igennem, dykkede ned i de fantastiske historier og de imponerende sangere. Jeg forsøgte selv at komponere en opera, og sang alle de store italienske tenorarier inden min stemme var gået i overgang. Siden blev det mere seriøst med musikkonservatoriet i Aarhus og de sidste 10 år med en lang række koncerter, foredrag, koncertforedrag og operafortællinger.

Når jeg optræder eller fortæller om opera, er det altid drevet af en dyb passion for opera, en passion som jeg sætter en ære i at bringe videre til publikum

Koncertforedrag: En tur i operaen
En rundtur i operaens verden med fascinerende fortælling og en buket af berømte operaarier fremført live. Her kan alle være med, også når publikum inviteres til at smøre stemmebåndene og selv give den som operasangere.

Koncertforedrag: Sangen har vinger – men kan de bære?
Man bliver glad af at synge – men er det altid sådan? Oplev en personlig og gribende beretning om at forfølge sangerdrømmen, og om at have sit instrument med sig i al slags vejr – både bogstaveligt og billedlig talt.

Koncertforedrag: Med tvillingerne i operaen
Et muntert og rørende dobbeltforedrag med tvillingebrødrene Simon og Søren Schelling. Blandt meget andet fortæller de om deres fælles barndomsmøde med operaens, et møde, der ændrede selve betingelserne for resten af deres liv. Beretningen krydres med med rigelig live operamusik fra de to sangerbrødre.

Fortællekoncert: Øjeblikke i en verden af opera
En udsøgt buket af operaarier kædet sammen af små fortællinger til en æstetisk hel.

Operakoncert
Et program med uddrag fra operarepertoiret. Serveres med klaverakkompagnement og eventuelt en eller flere andre sangere.

Operaformidling


Se også

Soloer og indslag | Operafortælling