Koncerter m.m.

Lieder og sange

Koncerter med sang og harpe
Sammen med min far, harpenisten Joost Schelling tilbyder jeg forskellige koncerter, det kan både være i kirker eller koncertsale, og undertiden har vi taget min tvillingebror, Simon Schelling med. Harpen vækker altid begejstring med sin smukke form og sin vidunderlige klang, der står godt til de mørkere herrestemmer.

Koncerter med sang og klaver
Lied-genren – eller kunstsangen, som man også kan kalde den – er en af de mest intense vokalgenrer, der findes. Jeg har samarbejdet med pianister som Erik Kaltoft, Jacob Bahr, Gunhild Donslund og Lone Karlsson om værker og sange af komponister som Schubert, Schumann, Brahms og Gerlad Finzi. En koncert kan fokusere på ét værk eller sammensættes af flere forskellige sange.


Opera

Operakoncert
Et program med uddrag fra operarepertoiret. Serveres med klaverakkompagnement og eventuelt en eller flere andre sangere.

Koncertforedrag: En tur i operaen
En rundtur i operaens verden med fascinerende fortælling og en buket af berømte operaarier fremført live. Her kan alle være med, også når publikum inviteres til at smøre stemmebåndene og selv give den som operasangere.

Koncertforedrag: Med tvillingerne i operaen
Et muntert og rørende dobbeltforedrag med tvillingebrødrene Simon og Søren Schelling. Blandt meget andet fortæller de om deres fælles barndomsmøde med operaens, et møde, der ændrede selve betingelserne for resten af deres liv. Beretningen krydres med med rigelig live operamusik fra de to sangerbrødre.

Fortællekoncert: Øjeblikke i en verden af opera
En udsøgt buket af operaarier kædet sammen af små fortællinger til en æstetisk hel.


Fortællekoncerter

Koncertforedrag: Sangen har vinger – men kan de bære?
Man bliver glad af at synge – men er det altid sådan? Oplev en personlig og gribende beretning om at forfølge sangerdrømmen, og om at have sit instrument med sig i al slags vejr – både bogstaveligt og billedlig talt.

Fortællekoncert: Der var engang i Betlehem
Hvert år ved juletid får historien om Josef og Marie, stalden i Betlehem og det lille Jesus-barn liv og form gennem et utal af fortællinger og tekster og ikke mindst musik, sange og salmer.


Underholdning

Soloer og indslag
Soloindslag af kortere eller længere varighed ved fester eller andre højtidelige lejligheder.


Se også

koncertforedrag, operafortællinger og mundtlige fortællinger