Operafortælling: Fuglefængeren

OPERAFORTÆLLING frit efter Tryllefløjten, med musik af Mozart.

Tag med FUGLEFÆNGEREN Papageno ud på en eventyrlig rejse. Lad dig rive med af historien om prinser og prinsesser, om godt og ondt, om magt og kærlighed og farlige prøvelser.

Hvad er en OPERAFORTÆLLING?

En OPERAFORTÆLLING er ikke et foredrag om opera eller en introduktion til et operaværk. Det er heller ikke en genfortælling af en operahandling med musik-eksempler. En OPERAFORTÆLLING er en unik fortælling, der tager udgangspunkt i en specifik opera, men som har sin egen form og sit eget udtryk.

Fortællingen flettes sammen med musiksekvenser fra den pågældende opera.

Unikke illustrationer

Den anerkendte kunstner Anne Marie Johansen har skabt en række smukke illustrationer til FUGLEFÆNGEREN, som vises i løbet af OPERAFORTÆLLINGEN. Læs mere om kunstneren på www.annemariejohansen.dk.

Hvem henvender den sig til?

En OPERAFORTÆLLING passer godt til en sogneaften, en højskoleformiddag eller en anden sammenhæng, hvor folk uanset alder har lyst til at lade sig gribe af en god fortælling.

“En eventyrlig operafortælling og smukke illustrationer”
“En dejlig, kulturel oplevelse”
“Kan varmt anbefales til alle”

Bogudgave

FUGLEFÆNGEREN fås også i en smuk indbundet bogudgave med de originale illustrationer. Læs mere her


Praktisk

Medvirkende: Søren Schelling, fortæller

Musik: Wolfgang Amadeus Mozart

Illustrationer: Anne Marie Johansen

Varighed: ca. 65 minutter (fortællingen gennemføres uden pause). Inden fortællingen giver jeg ca. 30 minutters introduktion til Mozart og Tryllefløjten og fremfører uddrag fra operaen til eget akkompagnement.

Pris: Se priser og praktisk information

Krav til udstyr: Projektor og et godt lydanlæg med mulighed for at tilslutte PC. Hvis lokalet kræver brug af mikrofon, skal mikrofonlyden og PC-lyden kunne fungerer samtidig. Herudover et klaver ved introduktionen.

Klik her for at downloade en udskriftsvenlig version (pdf)


Tilbage til oversigten